2521024515 6987097181 Αντιγόνου 2, Δράμα themis2113@gmail.com

Μπερπερίδης Ευθύμιος
Γραφείο τελετών - Κηδείες - Μνημόσυνα - Αποτέφρωση - Επαναπατρισός Σορού - Στεφάνια - Ανθοστολισμός - Δράμα

Το γραφείο τελετών Μπερπερίδης το οποίο εδρεύει στη Δράμα στην οδό Αντιγόνου 2, από το 1995 αναλαμβάνει την οργάνωση κηδειών & μνημοσύνων έτσι ώστε να υπάγονται στις Θρησκευτικές και αισθητικές προτιμήσεις σας.
Με την εμπειρία και τη γνώση μας, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο άνθρωπος, φροντίζουμε να παρέχουμε ότι το καλύτερο για να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.  Η απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής είναι ένα οδυνηρό γεγονός, που οφείλουμε να τιμούμε και να αντιμετωπίζουμε με σεβασμό και ανθρωπιά. 
Έτσι εμείς Φροντίζουμε να σας παρέχουμε ένα συνολικό αποτέλεσμα που να το χαρακτηρίζει η αξιοπρέπεια, ο σεβασμός, η ανθρωπιά και η συνέπεια. 
 

 

Κηδείες - Μνημόσυνα

Κηδείες - Μνημόσυνα

Το γραφείο τελετών Μπερπερίδης το οποίο εδρεύει στη Δράμα, αναλαμβάνει να τελέσει κάθε είδους κηδεία ή μνημόσυνο. Παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ικανοποίηση σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κηδείες - Μνημόσυνα
Αποτεφρώσεις

Αποτεφρώσεις

Η μεταφορά της σορού του αγαπημένου σας προσώπου γίνεται με υπευθυνότητα και σεβασμό μαζί με την διεκπεραίωση όλων των απαραίτητων ενεργειών που απαιτούνται για την πραγματοποίηση της αποτέφρωσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ