2521024515 6987097181 Αντιγόνου 2, Δράμα themis2113@gmail.com
hero image
 
Μπερπερίδης Ευθύμιος
Γραφείο τελετών - Κηδείες - Μνημόσυνα - Αποτέφρωση - Επαναπατρισός Σορού - Στεφάνια - Ανθοστολισμός - Δράμα - Καβάλα 

Το γραφείο τελετών Μπερπερίδης το οποίο εδρεύει στη Δράμα στην οδό Αντιγόνου 2 & Βεργίνας 66, από το 1995 αναλαμβάνει την οργάνωση κηδειών & μνημοσύνων έτσι ώστε να υπάγονται στις Θρησκευτικές και αισθητικές προτιμήσεις σας.
Με την εμπειρία και τη γνώση μας, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο άνθρωπος, φροντίζουμε να παρέχουμε ότι το καλύτερο για να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.  Η απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής είναι ένα οδυνηρό γεγονός, που οφείλουμε να τιμούμε και να αντιμετωπίζουμε με σεβασμό και ανθρωπιά. 
Έτσι εμείς Φροντίζουμε να σας παρέχουμε ένα συνολικό αποτέλεσμα που να το χαρακτηρίζει η αξιοπρέπεια, ο σεβασμός, η ανθρωπιά και η συνέπεια. 

Παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ικανοποίηση σας.  Μας χαρακτηρίζει ο σεβασμός για την σωστή προετοιμασία της σορού σύμφωνα με τις υγειονομικές, τις θρησκευτικές και τοπικές παραδόσεις. Χρησιμοποιούμε πάντα τα ποιοτικότερα φέρετρα, σεντόνια και ότι άλλο απαιτείται έτσι ώστε να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να αποδώσουμε τιμές στον άνθρωπο σας.